Khamis, 23 Julai 2009

Samseng Jalan raya-- mangsa lebih kepada Girlz


Aku xtau nape dugaan ni berat buat aku..
nape aku yg kene nasib cm ni...nape dorg besar ke kt jln raya..

Kali ni nona pun xtau ptt cite x sedih yang melanda nona..
Kereta Nona Calar truk la..
Kejadian ni berlaku time parking kat umah..base la rumah flat mane nk terjaga keta kat parking bawah..bumper depan bis kene calar pake duit syiling la kot..
tension tol..nk wat keje pun xde mood..

Tp nona syak kes ni ade kaitan ngan kejadian ptg semlm...time balek keje..
mase tu nona nk masuk simpang kat umah nona..simpang tu sempit..then da msuk..tp Ade kereta kancil merah tinted itam..pemilik de pun India...
de trus kua...tp tu tempt masuk kreta..bukan tempt kua...then de nk langgar keta Nona.. Tp nona bg Hon kuat la gak..then de gostan (salah eja) trus de bla je..






kAlu de yang buat mmg S_al*&#R##$@#T% la...ntah la memang perempuan ni asyik kene buli je ke time bawak keta..ape laki hebat sgt ke..korg yg xhormati..
Memang Dasar *^&^&%^*&% x guna...




Cm ne ek ek keta da Calar nk wt pe..Coz cat itam da kene toreh sampe nmpk putih nye..
1) poolish boley ke??
2) nk cat baru mane ade bajet...
3) nk report polis xde bukti.
4) nk ngamuk pun mende da jd..

HAi tu la org mcm2 ragam nye...Xpe la Allah je balas perbuatan ko tu...

ni la yg buat nona bad mood







12 ulasan:

MuhD NoR AzyM berkata...

Ish..banyak tu..

i) Report polis dulu.
ii) Takpun report kat persatuan penduduk yg ada kat situ.
iii) Tak tau la mcmna nk hilangkan calar tu..huhu

nonna manis berkata...

MuhD Azym
ntah la kalu report polis pun..polis leh wat pe..
kalu report kat persatuan penduduk pun xde.ruumah murah flet mane ade persatuan penduduk...
memang nangis je tgk tu sume...

~0~ berkata...

Polish skit2 leh la cover..tp tu byk sgt...
dok umah flat mmg camtu dugaannya...ape la

nonna manis berkata...

tu la dok umah flet pas tu rame lak org india..makin menjadi2 naik minyak de..hai geram yg x berkesudahan..
kereta xsmpi setahun lg

Framestone berkata...

he..23x bnde cam nie bro mmg kenakan balik kt perempuan...

lelaki nie jenis pantang bile di hon kuat2..cukup la hon sikit2... laki nie klu panas bran mmg kuat..selagi xlepas selagi tue al kete kamu xselamat he...23x

kire ok la die calarkan..klu die ikut kamu blik ke rumah..lagi haru

out of topic--> peh paksa2 jugak ek...erm knpe xusaha nk amik hati die balik dari wat sesuatu yg menyakitkan hati kite sendiri..

if rase kite mampu..rasanya hati die pasti akan kembali pada diri kita dan bukan kepada org len.. tp ramai yg mengenatifkan ia.. tue yg gaduh then clash then masing2 makan hati... he..23x

fikir secara matang.. gunakan fikiran dan bukan hasutan syaitan..itu je pesan bro

nonna manis berkata...

Framestone...

mybe lelaki pantang di cabar but kalu die yang salah..
mmg nona tersilap psl xmengalah time tu...

memang dkt rumah la tu de wat bro...

nonna manis berkata...

wat sesuatu tok amik hati de balik ek..bagi nona cukup la da bg kepercayan pada die tok sayang kn kite tp die yang hancur hati kite..nape nk menangi hati die plak..sedangkan die yg wt salah..

ckp bro btol gak try la dulu memenangi hati de supaya kembali pada kite
tp kalu xkembali tu yang sakit kn..
pe pun sume tu jodoh la...kalu ade jodoh ade la hubungan tue..

zamdotcom berkata...

haah..
keta sy pn sama je..sampai kemik teruk bonet keta..huhu..macam nak nangis je :( kalo tahu sape buat mmg nk bg penampar je..

p/s: org skang ni xde otak

nonna manis berkata...

zamdotcom....
tu la sy menangis trus msuk keta... tu la manusia zaman skang ni xde otak n adab..sebalik nye hanye menyalahkn org lain sahaja...
sy pun ikut geram nk je tumbuk...

kalu kemik kene anta g ketuk la kn...
yang buat kite marah tu kn pe kalu da cntik ket kene anta kedai.nk anta kedai nk berduit gak..

Cik aiNa berkata...

heee..takut lak bile cmni kan. tp aina pn mmg salu berhati2 gak time drive. penah je nak terlanggar pe sume kan..mmg kecot perot aa..seb baik org tu ati baik..hahaa.

nonna manis berkata...

CIk Aina>>.
nasib bek la de bek hati..kalu x ntah skang ni mcm2 la..
kalu kite berhati2 pun org marah gak
huhu
doa jela b4 drive keta tu

Framestone berkata...

he..23x xkisah sape salah sape betul.. klu ikutkan masalah psychology manusia nie pantang ditegur even die salah...

mmg xelok pun bg hon... sebab tue org lebih suak bag lampu je... klu sayang diri or syg pe2 (bg perempuan la) jgn la wat pe2 yg cam emo je dijalan raya... xpasal2 je jd pe2 kat kamu... klu laki jd pe2 pun xpe..

p/s- ade kes samun n rogol berpunca dari kes2 cam nie la

Hadith Muslim