Rabu, 26 Ogos 2009

KUIH Kuih Raya

Salam semua..
Cm ner mood ramadhan kali adakah ceria atau kurang gembira...
Ceria sebab tahun ni dapat bonus ke duit raye lebih ke..
Atau msh lagi berkira2 duti kalu x cukup duit raya..persiapan raya yang kurang ke..
macam2 time raye ni nk kua..kuar duit la base nye kn..hehe nona teka jer..

Walaupun pelbagai mood raya ni..raya tetap raya Beb..tol x..janji dpt jumpe saudara mara atau berkumpul sanak saudara..tu la da cukup puas atau heppy...pasal nk jumpe slalu mmg pyh..kn

This entry nona nk tunjuk kuih2 raya yang terhangat kat pasaran..jom la oder sebelum terlambat...






Nampak sedap je name Biskut White Coklat - RM 23.00 for 50 biji



Biskut tart NEnas RM23.00 for 50biji...mai la try.





then yang ini..sape xkenal..biskut Almond London..Rm22.00 for 50 biji



Yang ni Biskut Koko RM22.00 tok 50biji. Sedap tau rugi kalu x try...

kepada sesiapa yang minat
leh contact nona..
012-9505836

Pembayaran melalui CIMb Bank Berhad atau Maybank Berhad
Sila buat pembayaran dahulu..kemudian Kuih akan di pos kan..

6 ulasan:

Framestone berkata...

harga termasuk delivery ke

nonna-manis berkata...

yang tu xtermasuk delivery..psl yang tu nona ambil dari orang...

Framestone berkata...

so delivery cam mne ek

out of topic--> he...23x betul tue nona...

ada sorg awek tue bro minat dgn die mase sekolah dulu..tp die minat yg tinggi2 je dari die... yg xtahan die xkisah umur budak tue berape asalkan tinggi dari die... last2 sampai skrg die dok tukar2 pasang je... coz xde yg sejiwa dgn die...

anyway thank coz kongsi pengalaman dengan bro...

wh0se berkata...

kat blog whose pun ada kuih gak...tapi untuk dipamerkan je..hehehe..

nonna manis berkata...

Framestone >>>

Delivery..pos biasa 500gram< = rm4.00
pos laju < 250gram rm7.00

jika beli 3 jenis boleh la free delivery...

hehehe
out of topik....
aweq tu terlalu memilih nk sedap mate memandang jer..nk wat pe..cinta bukan nk dgr kate org..tetapi cinta adalah pelengkap kepada kite yang xsempurna..

so bg nona kite bukan nye sume perfect...

nonna manis berkata...

whose>>>>

hehe kat cini kuih yang boleh di beli n di rase...

Hadith Muslim