Jumaat, 6 Mac 2009

Anak LElaki MAnje dan kURang BErdikari

TAjuk ni Mungkin di alami oleh
sesetgh anak perempuan yang trase dgn Family dorg
psl anak laki manje ngfan mak..
anak pompan lak manje ngan ayah..
Ade lagi statement anak laki kurang membantu family selepas mereka kahwin..
da la sebelum kahwin kuat bodek mak..
pas kawin terus x tlg family..
dan Anak2 Gulz gak yang bantu Parents Dorng..
Psl Dorang ni lebih syg Family..
Anak laki tu plak Duit xde sebab takut bini..
Duit kene contol..

from...gurlz gurlz yang cakap..
(dari pengalaman kwn2 cik nona)

13 ulasan:

Atan berkata...

he he dapat bf anak manja mak ke

Monkey D Luffy berkata...

mcm2 ler... harap x dapat bini queen control... pening kepala den

Naz berkata...

x semua begitu. anak lelaki atau anak perempuan kena ada kesedaran dan usaha utk bantu family walaupun selepas kahwin...

GeNeRaSi MaLaYSia berkata...

saya bantah yang arif...
ni hanya kes terpencil sahaja yang arif...
bukan sume cmtu tau..
jangan kerana nyamuk seekor, habih kelambu dibakar...
hohoho..

chEntA berkata...

aew benarnyer..
dan adew xbnrnyer~

AhmAd tAUfIk berkata...

saye pn bantah yg arif..

even saye manje..

tp.

xpenah terlintas di hatiku..

utk menggunakn duet mak. tanpa ganti blik.. hihi

insyaALLAH..

ibuku lebeh penting dri isteri2 ku..

huihi

^_^"

nonna manis berkata...

Atan--- >>>
oh tidak bf ku tidak begitu..

nonna manis berkata...

Monkey D Luffty
hehe bini queen control punca nya dari laki gak
sape suruh manje kn isteri dgn kemewahan

Naz berkata...

Salam...
Kalo anak pompuan manja... bagaimana pula ya?

nonna manis berkata...

Naz---
yela xsume ncik naz..
cume sy meluat tgk org wat begitu..
sakit ati sgt sy..

Naz berkata...

ok. saya pun meluat gak nengok. nak salahkan dorang, tp parents dia yg ajar sejak kecik camtu...

nonna manis berkata...

kalu ank pompan pun sy meluat dorg manje..
kLU da di biasakan...
tu la rugi nye parent dorg..

Naz berkata...

pernah dngr x slogan ni dolu2...
'Pendidikan awal bermula dari rumah'
pasal x diulang2 balik, ramai parents dah lupa...

Hadith Muslim