Selasa, 19 Januari 2010

nak Glamor ke ???

Salam to all my friends..
Da lame sgt cik nona tidak berbloging..bukan la xngat ngan blog tp..
sejak berfacebook aku telah lupe dgn my blog ni..

Actually, nona nk kups kit isu glamor di kalangan artis blog..ade ke artis blog..
hehe nanyer mntak cadangan cm ne nk jadikan my blog ni glamour je..

Dgn smgt baru di tahun baru nih..



5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ko kene masukan col yg ceria2 sket..

atie berkata...

Salam

cantik kulit baru... selamat azam baru

nonna manis berkata...

atie
terima kasih atie kulit cantik tp isi blum cantek

Framestone berkata...

Nonna...

bukan ke kamu mmg glamer gitew... cuma xde org nk amik autograph je lagi or masuk dlm paper kan huhu

bro tetap gak peminat setia blog nonna

out of topic--> berkebun je la.. nk cari side income untuk family.. tue pasl org tgk bro makin kurus n tegap je badannye he..23x cuma pack je xcukup kat perut huhuhu

BroFramestone Blog

nonna manis berkata...

hehe bro ni cm tau2 je nona gile glamer..tu la xde org je nk mntak autograp..

terima kasih coz jd peminat setia...

berkebun tu mmg bgs sekaligus menambah income mane yg ptt kn..hehe pe pun
kesihatan perlu di jaga juga..jgn keje kuat

Hadith Muslim