Khamis, 30 April 2009

Thank for AWARD....

Assalamualaikum...
Setelah menempuhi hari2 yang busy sepanjang mggu ni...
Nona pun da lame x post N3..
walaupun Busy menjadi akauntan negara..
rame yang supplier mengejar nona tok payment Sykt..
Menci aku di buat ...(tolooong dorg kejar aku sampe lubang cacing)
(huhu dorg yang kaya tp aku yang penin...)

Pe 2 pun Selamat Bercuti la ye di musim perayan Hari Bekerja ni...

biarlah tu sume...
yang sebenarnye nk wish kepada rakan2 blog yang telah meng Award kn nona
beberapa award thanks sgt2 tau..
ku gumbira menerima awards tu...mak bapak lihatlah kejayaan anak mu dapat award nih..ala2 bakal Bintang popular 2009 gitu( ceh meluat korg kan bace)..ngee

CIk Jiha
CIk Eca
Incik Ady Syam
Cik Qasey abadi



Cik Jiha



Cik Eca



Incik ady syam



Cik Qasey abady



Thanks a lot di atas penganugerahan award yg cntik2 ni..
dan kepada sesape yang sudi menyumbang award lg jgn sila hubungi saya...

4 ulasan:

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

oho~

bahagia!!

Naz berkata...

memang bahagia...!

nonna manis berkata...

Zara...
hehe bahagianye la kn

nonna manis berkata...

Naz...

heppy2 slalu la...dapt sembunyikn kesedihan dan tekanan hidup kite

Hadith Muslim